Over ons


BW-Engineering is voor technici in elke fase van hun carrière.

BW Engineering is sinds 2011 een betrouwbare partner in de technische recruitment sector. We zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van professionals en bedrijven in de Autotechniek, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Onze Gepassioneerde Missie: Recruitment op Maat

Bij BW hebben we een diepgewortelde motivatie om mensen te helpen. We geloven sterk in het juiste talent op de juiste plek. Onze missie gaat verder dan vacatures vervullen; we stimuleren de persoonlijke en professionele groei van onze kandidaten.

Expertise, Vertrouwen en Samenwerking: Onze Waarden

Ons enthousiaste team van recruitment professionals staat altijd voor je klaar. We zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector en begeleiden kandidaten naar functies waarin ze kunnen excelleren en plezier kunnen hebben. Onze relaties zijn gebaseerd op expertise, vertrouwen en samenwerking.

Persoonlijke Benadering: Jouw Succes Staat Centraal

Bij BW geloven we sterk in een persoonlijke benadering. We luisteren naar jouw verhaal, carrièredoelen en werkervaring. Op basis daarvan zoeken we naar een ideale match die past bij jouw vaardigheden en persoonlijkheid.

Maak nu een Afspraak met Onze Experts

Wil je persoonlijk advies en begeleiding bij het vinden van de perfecte functie? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze enthousiaste collega’s. Bij BW tillen we jouw carrière naar nieuwe hoogten.


  • Rotterdam

  • Breda


  • Hoek van HollandOnze branches